СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ
ЗА МАЛКИЯ И ГОЛЕМИЯ БИЗНЕС ОТ CEE

Контрол Експерт Инженеринг (СЕЕ) разработва софтуерни програми за малкия, средния и големия бизнес, като предлага решения, които са съобразени с индивидуалните нужди на всеки отделен клиент.

Компанията се занимаваме с разработка на софтуер като: CRM и ERP системи, както и изработка на мобилни приложения. Нашите софтуерни решения оптимизират процесите на бизнеса. Ние помагаме със софтуерни продукти, които намаляват разходите и трансформират бизнеса като увеличават приходите.

Чрез специализирания софтуер който предлагаме даваме възможност да се постигне по-голяма печалба и ефективност за бизнеса Ви. Нашият опитен екип разработва софтуер, който отговаря на всяка нужда.

Работейки с най-новите технологии, ние постоянно подобряваме работния си процес, според нуждите на клиента и спецификациите на проекта, така че да можем да предоставим прецизни и висококачествени услуги.

НАШАТА ВИЗИЯ ЗА

УСПЕШНО РАЗРАБОТВАНЕ НА СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ

Постоянният стремеж към подобрение и обратната връзка с клиента е ключът за успешно разработване  на отлични софтуерни решения. Подобряваме качеството като отговорно спазваме задълженията си и отделяме необходимото време! Удовлетворението от работата и доволните клиенти е една от основните ни визии.

МИСИЯ НА CEE ЗА

РАЗРАБОТКА НА СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ

Създавайки по поръчка софтуерни решения за нашите бизнес клиенти, ние се гордеем с техния успех. Мисия на СЕЕ за разработка на софтуерни продукти е да работим за успеха на клиента. Удовлетворението от нашия труд е, когато виждаме растежът на всеки доверил ни се клиент. Вашият успех е и наш успех. Ценим партньорствата, затова винаги инвестираме в качеството, стабилността и сигурността на софтуерните ни продукти.

ЕКИПЪТ ЗА

РАЗРАБОТКА НА СОФТУЕР

В CEE работата в екип е от голямо значение. Споделянето на знания и информация, което води до по-голяма ефективност и резултати е част от успеха. Ние сме иновативни, работливи и надеждни. Отворени сме за сътрудничество и решаване на проблеми. Работим заедно като едно цяло, за да гарантираме, че нашите услуги са най-добрите.

Вярваме в постоянните иновации и развитие, което означава, че непрекъснато работим върху допълнителни функции и подобрения. Екипът ни се състои от млади, талантливи и перспективни хора. Всеки член на нашия екип е уникален специалист с изчерпателни знания и опит. Политиката на компанията поставя акцент върху младите, талантливи и обещаващи служители, които растат върху собствените си таланти и стават все по-добри и по-добри в това, което правят.

СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Ние от СЕЕ се отнасяме към всеки наш клиент с уважение, доверие и внимание. Приемаме нашите клиенти като партньори, изграждайки дългосрочни взаимоотношения, основаващи се на отговорна  грижа. Знаем какво е необходимо за създаването на софтуерен продукт, който да е  насочен към потребителите, затова работим усилено за изграждането на силни партньорства с компаниите. Предлагаме софтуерни продукти за нашите клиенти, които помагат на бизнеса да изгради нова по-добра бизнес среда.