СОФТУЕР ЗА ХОТЕЛИ,
РЕСТОРАНТИ И ЗАВЕДЕНИЯ

Разширете бизнеса си благодарение на иновативните технологии. Настаняване, услуги за резервации, организиране на събитията ще са много по-лесни със софтуер за хотели, ресторанти и заведения. Ако срещнете несъответствия в данните, имате високи разходи, използвайте софтуерна система, за да управлявате вашия бизнес. С една единствена софтуерна система, която управлява всичките ви канали и операции ще може да се фокусирате върху клиентите си.

СОФТУЕР ЗА РЕСТОРАНТИ
И ЗАВЕДЕНИЯ

Ние разработваме софтуерни решения, които могат да са полезни за барове дискотеки, заведения и ресторанти. Чрез софтуер за ресторанти и заведения , вие ще може да подобрите ефективността на работа си. Всички поръчки ще идват незабавно, може да следите времето за чакане на поръчките. Поръчките ще са изпратени в кухнята веднага след като са взети, сметките ще са платени, без да губите време, сервитьорите ще отделят време, за да бъдат специално внимателни с клиентите. Можем да разработим различни софтуери за ресторанти и заведения като – Софтуер за кетъринг, Софтуер за управление на хранителни услуги, POS софтуер за ресторанти, Софтуер за анализ на храненето, Софтуер за разход на храна.

ХОТЕЛСКИ СОФТУЕР

Хотелския софтуер може да ви спести време , ще облекчи работата ви като управител на хотел или ресторант. Разработения от нас хотелски софтуер не само ще ви помогне с административни задачи, но ще ви помогне и да увеличите оборота си. Възможностите на софтуера за хотели са онлайн видимостта, директните резервации, ремаркетинг и управление на доходността. Ще може лесно да управлявате всички ваши ключови процеси: регистрации, напускания, спа резервации. Хотелския софтуер ще ви помогне да поддържате общ преглед и ще опрости управлението на ежедневните ви задачи.

СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ ЗА
ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНТИ И ЗАВЕДЕНИЯ

Можем да разработим Софтуерни решения за хотели, ресторанти и заведения според специфичните нужди на вашия бизнес като:

Софтуер за управление на хотели

Софтуер за управление на сградна собственост

Софтуер за поддръжка на системи за управление на качеството

Разработване на ERP (Enterprise Resource Planning)

Разработване на CRM (Customer Relationship Management)

Мобилни приложения за ERP и CRM системи